O namaArtLoft Hotel  se nalazi  u samom centru grada, smešten u Palati NIŠAVA, jednoj od zgrada simbola arhitekture Moderne, nastaloj  tridesetih godina prošlog veka. Izgradjena je davne 1936. godine po projektu čuvenog arhitekte i slikara Grigorija Samojlova. Poznati umetnik ruskog porekla iza sebe je ostavio veliki pečat u srpskoj arhitekturi. Čuvena Zgrada Penzionog Fonda, danas Pozorište na Terazijama u Beogradu, zatim zgrade Tehnološkog i Mašinskog fakulteta, kao i jedan od simbola grada Niša Letnja pozornica u Tvrdjavi, samo su neka od dela njegovog širokog opusa. Palata NIŠAVA u kojoj se nalazi hotel 1983.godine proglašena je spomenikom kulture.

 

ArtLoft Hotel je svojom umetničkom koncepcijom svojevrsan omaž ovom velikom umetniku, koji se osim arhitekture bavio i slikarstvom.

 

Svaka soba u hotelu prezentuje jednog slikara iz Niša, a sobe su i dobile naziv po umetničkim delima koje se nalaze u njima. Želja nam je da, osim vrhunskog vizuelnog doživljaja, gostima približimo i umetničku scenu našeg grada.

Jedinstveni artistički koncept je ono što svakako izdvaja ArtLoft Hotel, u kome će ljubitelji savremene umetnosti zaista uživati. Dizajniran u modernom stilu u istorijskoj zgradi, hotel predstavlja spoj tradicije i savremenog dizajna.Upravo je to i jedna od njegovih čari.Na sofisticiran  i elegantan način odiše toplinom i pruža izvanrednu udobnost svakom gostu koji u njemu boravi.

 

Hotel raspolaže sa devet elegantno i moderno opremljenih smeštajnih jedinica, osam soba i jednim apatmanom. Sve sobe poseduju sledeće sadržaje: elektronski ključ, sef, mini bar, led tv, digitalnu tv, besplatan wi fi, kontrolu klimatizacije, mogućnost potpunog zamračenja uz pomoć black out zavesa, zvučno izolovana vrata i prozore, bade mantile i papuče, fen i dodatne toaletne asesoare....Kupatila su opremljena ekskluzivnom sanitarijom vrhunskog kvaliteta, kao i opremom prestižne marke KLUDI. Tuš kabine su izradjene od jedinstvenog kaljenog sigurnosnog stakla, dok su za toaletne dodatke  i  AQUA SENSE  kozmetiku zaduženi italijanski proizvodjači.

 

U okviru hotela nalazi se i aperitiv bar u kome možete provesti prijatan početak dana uz jutarnju kafu, deo radnog dana, popodne ili veče sa prijateljima uz degustaciju bogate selekcije alkoholnih i bezalkoholnih pića, koje smo pažljivo birali samo za vas. Radno vreme aperitiv bara je 24h, a vaše piće mozete dobiti i u prostoriji predvidjenoj za doručak ukoliko zelite drugačiji ambijent, takodje 24h dnevno.Ukoliko  ipak zelite da ponudu aperitiv bara konzumirate u intimi vaše sobe, naš room service je tu za vas, non stop na raspolaganju.

 

Doručak se služi od 7h do 10 h radnim danima, dok je vikendom od 8h do 11h u prostoriji za doručak, kaja se nalazi na poslednjem nivou hotela. Imate mogućnost da ukoliko zelite doručak bude serviran u drugom terminu ili vašoj sobi. Biće nam zadovoljstvo da za sve naše goste koji su u posebnom režimu ishrane pripremimo specijalan doručak po njihovoj želji.

Potrudili smo se da u svim smeštajnim jedinicama, kao i u zajedničkim prostorijama gosti imaju brz pristup besplatnoj hotelskoj wi fi mreži.U našem gradu voda sa česme je bakteriološki ispravna za piće, ali će vas ipak sačekati u sobi flaširana voda, kao mali znak pažnje za dobrodošlicu. U mini baru mozete, po izuzetno pristupačnim cenama, pronaći ponudu alkoholnog i bezalkoholnog pića, apetisane i slatke zalogaje, kao i craft piva domaćih proizvodjača odličnog kvaliteta.

 

Ukoliko želite da vaš prtljag bude prenešen u vašu sobu ili iznešen, molimo vas da bez ustručavanja to naglasite recepciji.Takodje postoji mogućnost da ostavite vaš prtljag na čuvanje ukoliko se ranije prijavljujete ili kasnije odjavljujete iz hotela. U posebnoj prostoriji predvidjenoj za to, prtljag će biti pod sigurnim nadzorom.

 

Za naše goste koji dolaze vozilom, obezbedili smo besplatan parking ispred hotela sa  24h video nadzorom.

 

Molimo vas da za sve informacije u vezi hotela, u vezi dodatnih usluga, kao i sve informacije o turističkoj, kulturnoj, sportskoj i ugostiteljskoj ponudi grada, rezervacije karata i prevoza, pitate našeg Domaćina hotela, tj. Concierge a, koji je tu samo zbog vas i biće mu zadovoljstvo da vam pomogne.  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD